Новата метростанция направи офертите за недвижими имоти в София Ломско шосе по-атрактивни
Новата метростанция направи офертите за недвижими имоти в София Ломско шосе по-атрактивни

Предлаганите недвижими имоти в София Ломско шосе са малко

Между ЖК „Обеля“ и ЖК „Връбница“ се намира наскоро въведената в експлоатация метростанция „Ломско шосе“. И двата квартала са много населени, а пътуването до централната градска част отнема време, което е затруднение за жителите им. С новата метростанция този проблем е облекчен – вторият метродиаметър на Софийското метро свързва Обеля с бул. „Черни връх“, близо до пазара на квартал „Лозенец“, преминавайки през възлови за столицата места като Централна ЖП гара, Лъвов мост и НДК. Освен това в „Обеля“, която е следващата след „Ломско шосе“ метростанция, е връзката с първи метродиаметър на метрото, правещо директна връзка с Люлин, Софийски университет до Младост 3.
Предимствата, които двете метролинии предоставят се отчитат най-вече от предприемачи, които биха искали да се възползват от налични свободни терени. А другите предимства са свързани с близостта до големите жилищни комплекси – Обеля, Връбница и Надежда и преимуществата, които те предлагат, като наличие на супермаркети и хипермаркети, училища и здравни заведения.
Предложенията за недвижими имоти в София Ломско шосе не са много.  В близост жилищни площи има от едната страна на бул. „Ломско шосе“. От другата се намира парк „Бакърени гробища“.

Почти няма избор в офертите за недвижими имоти в София Ломско шосе

В близост до метростанцията изборът на апартаменти за покупка е малък. Такива с голяма квадратура се намират изключително трудно. Средната цена за недвижим имот в София Ломско шосе, двустаен апартамент е  40 600 евра.
Научавайте винаги първи най-новите оферти за недвижими имоти в София на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
 
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт