Вариант за закупуване на недвижим имоти в Бургас Промишлена зона Север
 

Недвижими имоти в Бургас Промишлена зона СеверСтойността на недвижими имоти в Бургас Промишлена зона Север се повишава 

Успешният бизнес изисква първокласни недвижими имоти в Бургас Промишлена зона Север

От десетилетия Бургас се утвърди като едно от най-добрите места в България за правене на бизнес. Принос за този успех имат и обширните промишлени зони на града, където се създават достатъчно добри условия за развитие на разнообразно производство. Това е свързано и с намирането на първокласни терени за строителство на промишлени мощности. Недвижимите имоти в Бургас Промишлена зона Север, са едни от най-желаните в това отношение. Промишлена зона Север има стратегическо географско положение и е разположена на място, където се пресичат основните видове транспорт, необходими за водене на конкурентен бизнес и печелившо производство. Намира се от двете страни на основните булеварди „Одрин“, „Янко Комитов и „Проф. Яким Якимов“ и заема голяма площ от северната и северозападната част на града. През района минават основни жп линии и гара. Недалеч е и пристанище Бургас. Всичко това прави недвижимите имоти в Бургас Промишлена зона Север, в желано място за развитие на бизнес и осъществяване на производство.

Недвижимите имоти в Бургас Промишлена зона Север – гаранция за успех

Прогнозите са, че през следващите години двигателят на българската икономика ще бъде производството и промишлеността. Тези отрасли ще генерират и най-сериозната трудова заетост. Това е и причината недвижимите имоти в Бургас Промишлена зона Север, да се радват на особен интерес. Районът е атрактивен за застрояване не само с производствени мощности, но и с по-големи или по-малки търговски обекти. През последните години там се изградиха едни от най-големите търговски центрове и борси на Бургас. Ремонтираха се много от изоставените с десетилетия сгради, а други се разшириха и тяхното производство се промени. Хипермаркети, мебелни магазини и различни държавни институции определят облика на Промишлена зона Север, която все повече се разраства. Успоредно с това се подобрява и нейната инфраструктура. Наскоро беше изграден просторен пътен възел по бул. „Одрин“, който до голяма степен улесни достъпа от околовръстния път на Бургас, по ул. „Крайбрежна“, до южните части на града и региона. Това помогна на транзитния трафик да избягва по-голямата част от задръстванията, особено през летния сезон, и направи бизнеса още по-конкурентноспособен.

Недвижимите имоти в Бургас Промишлена зона Север, какво е бъдещето

Недвижимите имоти в Бургас Промишлена зона Север, ще стават все по-атрактивни в следващите години. Бургас е град с характерно разположение, в който парцелите за промишлено и търговско строителство никога не достигат. Заради този факт Промишлена зона Север ще се разраства, а с това и търсенето на недвижими имоти в нея. Това, разбира се, ще повишава цената на квадратен метър площ и ще направи района още по-конкурентен. Не бива да се подценява и фактът, че Промишлена зона Север е с удачно географско положение за разрастване, намира се почти по средата на разстоянието от центъра на Бургас до нефтената рафинерия, през нея минават много главни булеварди, които свързват вътрешността на страната с курортите по Южното Черноморие. Това прави придобиването на недвижим имот в Бургас Промишлена зона Север, много изгодно вложение, което може да се изплати за сравнително кратък срок и може да се използва за разнообразно строителство – най-вече за бизнес начинания.

Вариант за закупуване на недвижим имоти в Бургас Промишлена зона Север

Най-атрактивните недвижими имоти в Бургас Промишлена зона Север, към момента са свободните за застрояване парцели. Това е така защото бъдещият инвеститор си спестява разходите за събаряне или цялостен ремонт на съществуващите вече сгради, които често се нефункционални и морално и физически много остарели. Такъв вариант за недвижим имоти в Бургас Промишлена зона Север, съществува, въпреки че районът вече е почти плътно застроен. Свободни площи могат да се намерят на северозапад по ул. „Одрин“ към кв. „Лозово“. Там цените са и все още по-ниски, защото местата са отдалечени от качествени комуникации. В Промишлена зона Север се намира сградата на КАТ – Бургас, Автогара „Запад“, няколко  мола, хипермаркети и други големи търговски обекти. Това прави закупуването на недвижим имоти в Бургас Промишлена зона Север, още по-привлекателно.
Намерете изгодни обяви за недвижими имоти в Бургас Промишлена зона Север на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_бургас_промишлена_зона_север/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт