Апартамент ново строителство Цар Борис 3 – удобна локация и лукс

апартамент ново строителство цар борис 3Апартамент ново строителство Цар Борис 3 – удобна столична локация

Важно предимство на покупката на апартамент ново строителство Цар Борис 3 е удобната и комуникативна локация на намиращите се по протежението на булеварда столични квартали и бързата им транспортна връзка с центъра на София. Булевард „Цар Борис III“ е основна пътна артерия на столицата, започваща от моста над къстовището на булевардите „Акад. Иван Гешов“ и „Генерал Тотлебен“. Булевардът преминава между няколко столични квартала – Лагера, Хиподрума, Славия, Красно село, Овча купел, Бъкстон, Княжево и вилната зона „Черният кос“, разположени последователно на разстояние от 1,5 км до 6,5 км югозападно от центъра. След вилната зона, булевард „Цар Борис III“ се влива в участъка от европейски път E-79-София-Благоевград-Кулата. Инвеститорският интерес към ново жилищно строителство в кварталите покрай булеварда е продиктуван, освен от удобната им локация и транспортна свързаност, също и от доброто благоустрояване, озеленяване, развитата инфрастрактура. На територията, през която преминава „Цар Борис III“, се намират важни административни учреждения, елитни учебни заведения и болници, многобройни магазини и обслужващи офиси.
 

Апартамент ново строителство Цар Борис 3 – луксозни удобства

Изгражданите през последното десетилетие нови сгради и сградни комплекси около булевард „Цар Борис Трети“ впечатляват с модерен архитектурен стил и отлично качество. Луксозните условия за обитаване на апартаментите ново строителство са постигнати благодарение на използваните висококачествени строителни материали, техника и технологии, в съответствие с международно установените стандарти за висока енергийна ефективност, оптимално и функционално усвоено жилищно пространство, благоприятно изложение, безопасност и сигурност на сградата, оформление на екстериорните пространства, паркоместа и други критерии.
 

Апартаменти ново строителство Цар Борис 3 – предпочитани оферти

Новото жилищно строителство в района на „Цар Борис Трети“ е по-интензивно в кварталите Лагера, Хиподрума, Красно село, Овча купел и Бъкстон. Сред разнообразните оферти за различни по размер и разпределение новопостроени апартаменти в кварталите по протежението на булеварда, най-предпочитни са дву- и тристайните апартаменти с пряк достъп до пътната артерия и спирките на градския транспорт, в т.ч. новоизгражданата метростанция. По-изгодни са предлаганите за продажба нови апартаменти директно от строител.

 

Апартаменти Цар Борис 3 ново строителство – цени

Апартаментите ново строителство по „Цар Борис Трети“ са на средна цена 1000-1200 евро/кв.м, в зависимост от местоположението и бързия достъп до булеварда, размера на жилището, етажността, изложението. Най-актуалните оферти за апартаменти ново строителство в района на булевард „Цар Борис Трети“ ви предлага: www.domaza.bg/апартамент_ново_строителство_цар_борис_3/
Подобни статии от този сайт